Rá is vonatkozik a kilakoltatás!

Már csak a bírósági végrehajtón múlik, hogy mikor küldik ki ahhoz a budai házhoz a hatóság embereit, amely Pécsi Ildikó nevén van. Pártos Csilla ugyan félig-meddig elköltözött onnan, de fia ott maradt. Mi lesz az unokával?

Az ingatlanperben három év után már idén tavasszal megszületett másodfokon is a jogerős ítélet. A bíróság úgy döntött, hogy el kell hagyni azt a házat, amelyben húsz éve lakik, és időközben volt anyósa nevére került. A kiköltözés határideje már rég lejárt, de az ingatlan még mindig nem üres, ezért végrehajtásra kerül sor.

Napok óta keressük a Kossuth-díjas művésznőt, de nem érhető el telefonon. Azt az információt kaptuk, hogy jelenleg pihenésre van szüksége, de nagyon bízik abban, hogy a nyár végére teljesen üres lesz a háza. Pártos Csilla édesanyjához költözött, de felnőtt korú fia egyelőre ott maradt.

A színésznőt ez már nem hatja meg, hiszen hosszú évek óta az unoka feléjük sem nézett. Azt mondják a nagyszülők, hogy az utcán meg sem ismernék már őt.  'A jogerős ítélet megszületett, így a végrehajtás érvényben van, és azt semmilyen egyéb per nem szüntetheti már meg. A kilakoltatás mindenkire vonatkozik, aki az ingatlanban tartózkodik, illetve akiért Pártos jogilag felelősséget vállalt. Ha nem így lenne jogilag, akkor akár a kéményseprő vagy egy másik család is beköltözhetne. A bíróság kimondta, hogy ügyfelem és férje birtokba vehetik az ingatlant, de ők ezt nem szeretnék, hanem mihamarabb értékesíteni szeretnék. Nem gondolom, hogy bárki is szívesen venné úgy meg, hogy egy fedél alatt kell laknia Pártossal vagy a felnőtt korú fiatalemberrel' – fogalmazott viccesen Dr. Magyar György, Pécsi Ildikó ügyvédje.

További részleteket tudhasz meg a Kiskegyedből.