Nem, nem a hangjuk!

Neves sztárok, híres politikusok ugyanolyan érző emberek, mint bárki más. Az alábbi fotósorozat is megerősíti ezt a tényt. Elvis Presley, Pablo Picasso, Stephen King, vagy épp Chuchill, mind azok közé tartozik, akik imádták háziállatukat, még akkor is, ha az olyan szokatlan volt, mint például egy kenguru. Rendkívül érdekes régi fotósorozatot találtunk, a képeken megörökített jelenetek közelebb hozzák a hírességeket saját mindennapjainkhoz. Bár kétségtelen, hogy hazánkban igen ritka az olyan ember, aki egzotikus állatot tart otthonában.

Nézzük sorjában, ki milyen állattal osztotta meg magánéletének rövid pillanatait.

Elég átlagos házi kedvencei voltak Paul McCartney-nak, Pablo Picassonak, Freddie Mercurynak vagy éppen Churchillnek és Kurt Cobainnak, mindannyian klasszikus kutya-macska tartók voltak.

Paul McCartney Marha nevű kutyájával

Salvador Dali és kedves cicája

Churchill Rufussal

Kurt Cobain is imádta a macskáját

 

Freddie Mercury egyik cicájával a sok közül

Persze a hírességek között is voltak, akik egzotikusnak mondható állatokkal osztották meg mindennapjaikat. Ilyen volt Elvis Presley, aki egy kenguruval töltötte az időt, Josephine Baker gepárdját imádta, Audrey Hepburn őzikéjével járt bevásárolni, míg Salvador Dali ocelotjával kápráztatta el közönségét.

Elvis Presley pici kenguruval

Josephine Baker és az ő gepárdja

Audrey Hepburn őzgidájával a boltban

Pablo Picasso ocelotjával

És nem feledkezhetünk el a ma élő legnagyobb horror íróról sem, Stephen King kutyája sok mindent hallhatott a gazdi dolgozószobájában.

Forrás: boredbug.com