Tiszteletlenséget és a hazugságot nem tűröm! - mondta Pamela

Hódi Pamela tavaly elhagyta gyermeke édesapját Berki Krisztiánt. Nem tette ezt ok nélkül, hiszen emlékszünk arra is, hogy többször is készültek az esküvőjükre, végül nem lett belőle semmi, vélhetően Krisztián viselkedése miatt. Jelenleg külön élik életüket, mindketten új párra találtak. Most azonban Berki nyilatkozata kiverte a biztosítékot Pamelánál, hiszen Krisztián azt mondta hogy sosem volt még szerelmes, csak most legújabb barátnőjébe, Mazsiba.

Pamela nem bírta szó nélkül hagyni, amit exe mondott: Facebook oldalán fakadt ki:

Sziasztok! Leszögezném, ha Engem mint gyermeke édesanyját nem alázna meg egy ország előtt, nem nyilatkoznék! Azonban ameddig, ez így folytatódik addig megvédem Magam és a lányomat. Tiszteletlenséget és a hazugságot nem tűröm! Természetesen lehet ezt így is, csak Pamela sem néma!

A Bors kérdéseire a válaszom:

Persze, mint tudjuk, Berki Krisztián eddig még „soha” sem volt szerelmes… - szisszent fel Pamela a Borsnak. Ha a gyermeke édesanyja iránt nem érzett soha szerelmet, akkor mire számíthat a többi nő? Szerintem, a boldog szerelmi kapcsolatát nem az én provokálásommal kéne a porondon tartania. De ha esetleg ez a célja, tudnék olyat mondani, amivel „erősíthetem” az új kapcsolatát – mondta a csinos édesanya, aki réges-régen lezártnak tekinti a tévéssel való kapcsolatát. Nyomos okokkal léptem ki ebből a kapcsolatból és hagytam el gyermekek édesapját.
-Az első három percben tényleg nagyon 'szerelmes', udvarias, kinyitja a kocsiajtót, de ha valaki, akkor én aztán ismerem az igazi Berki Krisztiánt, és hat vele töltött év után, bizony senkitől sem sajnálom őt! Inkább baromi sok erőt, kitartást és bizalmat kívánok azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének hosszútávon mellette maradni – tette hozzá Pamela, aki szerint a szeretlek szó épp annyira fontos, mint a bocsánat ! Ezt a dolgot ami köztük van óvni kéne, nem bizonygatni.

Reméljük hamarosan rendezik a félreértést és gyermekük sem fogja megsínyleni a kettejük közötti konfliktust.