Próbáld ki magad, ha már elmúltál 14 éves.

Hihetetlen, de igaz! Az OTP Fáy András Alapítványa pályázatot hirdet 14 évét betöltött személyek számára, akik képesek egy olyan digitális termék vagy szolgáltatás ötletével előállni, ami innovatív, jelentős értéket nyújt a 12-22 év közötti korosztály számára.

Olyan új ötleteket keresnek, melyek hozzájárulnak a fiatalok gyakorlatias pénzügyi ismereteinek növeléséhez, jövőtudatos viselkedésének és szemléletmódjának kialakulásához.

A tudatosság felnőttkorban elengedhetetlen annak érdekében, hogy pénzügyeiket majd biztosan, felelősségteljesen kezeljék. A mai oktatási rendszer nincs felkészülve arra, hogy elmagyarázza a kisdiákoknak a bankok működését, a hitelezést, a megtakarításokat. A mai gyerekek már a számítógép és a mobiltelefon világában nőnek fel, éppen ezért a digitális megoldásokkal tudjuk leginkább elérni őket. Ezért választotta az alapítvány is ezt a fajta ötletbörzét, mivel az így kidolgozott témák lesznek leginkább hatással gyermekeinkre.

A pályázat honlapján megtalálható néhány fiatal leírása, melyből kiderül, hogy az egyes célcsoportok milyen eszközök segítségével érhetőek el, mi az érdeklődési körük, hogyan érhetőek el könnyedén. 2018 január 15-ig lesz lehetőségetek beadni a pályázati műveket. Ezután a kiválasztott munkákat mentorok segítségével fogják tökéletesíteni. Ők már biztosan esélyesek a nyerésre.

A nyertes pályázó 15 millió forintot kap az ötletéért, míg a zsűri további 23 millió forintot fog szétosztani a Mentor Programba már bekerültek között.

Ami a legjobb az egészben az, hogy a nyeremény összegét teljes egészében arra költheti a nyertes, amire csak akarja! 

Hajrá, kezdjetek gondolkodni és ötletelni, hátha a tiétek lesz a nyerő ötlet.