Az Operettszínház művésze cserbenhagyta családját

Dancs Annamari nehéz időszakon van túl. Az Operettszínház művészeként férjével közösen tervezték a jövőt, aztán valami hirtelen megváltozott. Kerényi Miklós Máté gyermekük megszületése után négy hónappal elhagyta családját egy másik nő miatt. Annamari a történtek után néhány hónappal, csak most képes talpra állni és elhinni, hogy egyedül kell folytatnia közös kisfiúk nevelését, hiszen Kerényi nem akar visszamenni hozzá. Hét év ismeretség, küzdelem a gyermek fogantatásáért, végül pedig az édes kisbaba érkezése sem volt elég ahhoz, hogy a szerelmes asszony mellett maradjon párja.

'Hónapokon át küzdöttem a férjemért, a házasságunk megmentéséért, kerestem a hibát, miben vagyok kevés neki, ostoroztam magam. Még október elején is könyörögtem, hogy költözzön haza. Megalázkodtam úgy, ahogyan csak egy szerelmes nő teheti. Végül el kellett fogadnom, hogy ő már rég döntött, másvalakit választott helyettem.' - mondta a művésznő az egyik lapnak.

Az egy évvel ezelőtti álomesküvő mit sem ért. Dancs Annamarit szerettei támogatják és Kerényi édesanyja is velük volt az ünnepek alatt. Szerencséra sok segítséget kap, így hamarosan ismét a színpadon láthatjuk. A Rebecca című darabban kapott főszerepet, melyet ma mutat be a Fővárosi Operettszínház.

Egyes információk szerint Kiskeró, azaz Kerényi Miklós Máté, az Operettszínház egyik fiatal, alig 18 évét betöltött szubrettjébe szerelmes. A tehetséges Kardffy Aisha vajon majd meg tudja adni számára a boldogságot és a nyugalmat?