Ha neked nincs rá szükséged, oszd meg másokkal! Akár karácsonyi ajándékként is továbbadhatod.

A karácsonyi ajándékozás sokak számára jelent anyagi terhet. Emellett a frappáns ötletek is elkerülik az embert, amikor nagy szüksége lenne rá. Körbenéztünk a Jófogás oldalán, ahol számtalan érdekes és egyedi ajándék lehetőségét fedeztük fel, mindezt a tulajdonosok INGYEN adják oda az érdeklődőknek. Rengeteg kisállat - cica, kutya, egér - keresi gazdáját, de találunk a hirdetések között bútort, autóalkatrészt, tv-t, bontott téglát és cserepet, építőanyagot vagy éppen trágyát is.

140 cm-es gabona sikló

Igazán nem sokan büszkélkedhetnek, hogy karácsonyra kígyót kapnak ajándékba, de rengetegen szeretnének ilyen izgalmas háziállatot. Olyan gazdit keres a tulajdonos, aki ismét kézhez szoktatja az utóbbi időben elkanászodott kígyót. Budapesten a IV.kerületben lehet megnézni.

Maradjunk továbbra is a kisállatoknál. Egy édi kerti tóba való ékszerteknős is keresi az új lakhelyét. A jelenlegi gazdi csak olyan helyre szeretné adni, ahol nagy területen tud úszkálni kedvence, mert a lakást már kinőtte. Tökölön lehet egyeztetni a tulajjal.

Egy egész cserépkályhát ad ingyen lebontásért és szállításért cserébe az egyik hirdető. Győrben kereshetitek fel.

Szintén bontás és elszállításért cserébe lehet neked is ingyen 32 nm faházad. Siess, nehogy lecsússz róla. Az adakozó kedvű tulajdonos Törökbálinton várja az érdeklődőket.

Van akinek már csak egy nyomtató hiányzik otthoni kis irodájából, lepd meg őt ezzel az ingyen elvihető Canon modellel. Budapesten lehet hozzájutni, vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel.

Sok ember számára még a karácsonyfa beszerzése is gondot okoz, nekik örömmel ad 10 db 3-4 méter magas lucfenyőt a tulajdonos. Zalában kell keresni a fákat és a tulajt.