Van, aki arra biztat, hogy nyugodtan kérdezzünk...

Sokan, főként a fiatalabb generáció nem meri megkérdezni azokat a kérdéseket, melyek intimebbek, vagy kellemetlenül érinti őket. Ekkor kerülnek képbe a különböző internetes oldalak, ahol kérdéseket lehet feltenni, és a mások megválaszolják azokat. Mivel teljes a névtelenség, így könnyen előkerülnek a kényes témák is.. Rengeteg esetben hasznos lehet, hiszen ha van valami problémád, amire nem tudod a megoldást, vagy olyan helyzetbe kerülsz, amikor nem tudod, hogy mit kell tenned, akkor egyszerűen jön a segítség. Ugyanakkor fennáll annak a veszélye, hogy nagyon ésszerűtlen választ fogsz kapni. Persze tudni kell a kérdést feltenni. De van néhány ember, aki rettentően hülye kérdést tud feltenni, ezeken nem tudjuk, hogy nevessünk vagy sírjunk.

Itt olvashatsz néhány példát ezek közül:

“15 éves fiú vagyok és a nemi szervemen még nem nőtt szőr. Hogyan növesszem meg?”-Egy szó: trágyázd.

“14 éves lány vagyok, lenne néhány kérdésem: a fiúk megtudják-e játszani az orgazmusukat? A nőgyógyász meg tudja-e állapítani, hogy végzek-e önkielégítést? Ha először megyek nőgyógyászhoz mit kérdeznek tőlem? Úgy is teherbe eshetek-e, ha a barátom spermája a combomra került?”

-A válaszok: 1.: persze, minden épeszű fiú tart magánál műgecit. 2.: Igen, meg is ver, ha rájön, de nagyon. 3.: A nevedet és a TAJ számodat. 4.: Persze! grin hangulatjel

“21 éves leszek. Van egy problémám. Imádok kerékpározni, de minél inkább a vízszintes felé mozdul el a hátam, annál előbbre csúszik a fenekem az ülésen. Tudom, hogy ez a biomechanikai okokból szükséges, sok esetben nem tudatos helyzetelcsúsztatás, de engem nagyon idegesít. Szóval az lenne a kérdésem, hogy teherbe eshetek-e ha ráülök a nyeregcsőre?”
-Persze. Össze is kell ám házasodnod a Csepel bringáddal, mert az úgy illik.

“13 éves lány vagyok és egy újságban olvastam a spirál nevű dologról. Hát fogtam én is a matekfüzetemet, kitéptem a spirált és felhelyeztem magamba. Most nagyon fáj bent, és vérzik is. Forduljak nőgyógyászhoz vagy ez természetes?”
-Küldd utána az egész füzetet, az a biztos.

“14 éves fiú vagyok, és van egy dolog, ami nagyon idegesít. Az az igazság, hogy barátnő híján néha önkielégíteni szoktam, ám ilyenkor a végén mindig valami ragacsos dolog távozik belőlem, ami nagyon idegesít. Hogy lehetne ezt megszüntetni? Köszönettel: Dezső”
-Vágd le a tököd öreg, a következő generáció érdekében.

“16 éves fiú vagyok. Már 2 éve járok egy szőke és kék szemű gyönyörű lánnyal. 15 éves. Szeretkezni akartunk, de sajnos nem tudtam beléhatolni. Van olyan szer ami kitágítaná a hüvelyét vagy összezsugorítaná a szerszámom?”
-Ajánlanám a ceruzahegyezőt.

-Ha brummogást hallasz lentről nagy a baj.

“18 éves fiú vagyok. Nagy problémával küszködöm, mivel a hímvesszőmön nem nőtt szőr csak körülötte, és ez engem nagyon bánt. Borotváltam már, de a láthatatlan szőr nem erősödött meg rajta, csak a bőrt sértettem fel. Kérem magyarázza meg betegségem okát, mert így a barátnőmmel sem merek lefeküdni, akivel már 1 éve járok, hátha kinevet. Nem szeretnék a barátnőmnek és a szüleimnek csalódást okozni a betegségemmel.”
-Hordj faszparókát. Baszki…

“17 éves lányok vagyunk. A Tiszában fürödtünk meztelenül, és sok kis ebihal úszkált mellettünk. Beleültünk a vízbe, hogy fogjunk egyet. és mikor el akartuk kapni, hírtelen a nemi szervünk felé tűntek el. Ekkor nagyon megijedtünk. Az lenne a kérdésünk, hogy nem leszünk-e terhesek, ha az ebihalak belénk úsztak?”
-17 évesen nem tudod, miből lesz a sellő? Gratulálok kismama! grin hangulatjel

Szomorú, hogy a mai fiatalok itt tartanak. A szülők is felelősek, többet kellene beszélgetni csemetéikkel, akkor ezek a kérdések nem a neten keringenének.