Nézd meg mi vár rád!

A hétvégén a Plútó és a Mars dominál majd, így ez az energia a szerelmi élet minden területére kihatással lesz. Ezekben a napokban a megújulás erős érzése fog majd el valamennyiünket. Szexi és szenvedélyes érzés kerít hatalmába és ha követed a vágyaidat, akkor jelentős változások lehetnek az életedben. De nézzük az egyes horoszkópok szerelmi életének alakulását a hétvégére.

Kos

A szerelmi életedben az egyik legfontosabb a kommunikáció. Azaz szükséges megosztanod pároddal azt, hogy mit érzel. Azt gondolod, hogy valami különleges készül a hétvégén, de az érzelmi biztonságot befolyásoló telihold bizonytalanná fog tenni abban, hogy milyen módon tudnád előmozdítani szerelmi kapcsolatodat. Ha az intuíciód azt sugallja, hogy várj, akkor ezt vedd figyelembe. Semmi pozitívum nem származik abból, ha túlzottan erőteljesen tolod a szerelmed felé az érzéseidet.

Bika

Fontos, hogy szerelmed és te is a kölcsönösségre helyezzétek ezen a hétvégén a hangsúlyt. Figyelj a szerelmedtől érkező üzenetekre, akár verbális, akár csak a mozdulatai mutatják is érzéseit. A napokban a telihold a te kommunikációs készségeidet is rombolhatja, így lényeges, hogy még jobban figyeljetek egymásra.

Ikrek

Általában ellenállsz a szerelmi életedről való fantáziálásnak, most azonban egyre több ilyen gondolat foglalkoztat. A jószerencse és a változás a levegőben van, de te még mindig a sebeidet nyalogatod. Hajlamos vagy összehasonlítani mások életével a tiedet, de értsd meg, hogy a saját utadat kell járnod.

Rák

Szombat a legjobb nap a szerelemhez. Hagyd, hogy az érzéseid irányítsanak és tedd meg amit jónak látsz. Annak akinek nincs társa, megújult lelkesedéssel vesse bele magát a szerelmi kapcsolatokba. 

Oroszlán

A bolygóállások a hétvégén azt mutatják, hogy a boldogság és a romantika a levegőben van. Lépj ki a komfortzónádból és tapasztalj meg olyan dolgokat, amikről eddig még álmodni sem mertél. Ha van valaki az életedben, aki különös figyelmet szentel neked, akkor most a legjobb alkalom megmutatni neki, hogy te is érdeklődsz iránta.

Szűz

A hétvége szerencsésnek bizonyulhat, az elmúlt hetek lelombozó történései, most fordulatot vesznek. A türelmed kifizetődik, pozitív változások történnek majd veled és megkapod a megérdemelt jutalmadat. Türelem és eltökéltség után, most minden a helyére fog kerülni.

Mérleg

A hétvégén hozott döntésed hosszú távon hatással lesz az életedre. A múltbeli gondokat tanuld meg elengedni, inkább haladj előre és fókuszálj a mostra. Partnered támogatni fog ebben téged, amiért légy hálás. Gondold végig mit szeretnél a jövőben és hidd el, hogy a megfelelő ember a megfelelő időben ott lesz.

Skorpió

Erős szenvedélyt sugároz ez a csillagjegy. Ha a kapcsolatodat probléma fenyegeti, ezen a hétvégén megoldást találsz ezekre a gondokra. Győződj meg arról, hogy a pároddal együtt töltött időt minőségi módon tölthetitek el együtt, főként a hálószobában. 

Nyilas

Néhány tapasztalat ezen a hétvégén új lehet számodra. Ne félj. Néha az ismeretlen területek annyi örömet hozhatnak, hogy az megnyitja a szívünket és az elménket is. Ha találkozol egy problémával utadon, akkor fordulj társadhoz támogatásért, ő biztosan megnyugtat majd. A hétvége alkalmas arra, hogy mély, érzelmes beszélgetéseket folytassatok. Légy nyitott  és rugalmas.

Bak

A hétvégén nagy hangsúlyt fektess az egyértelműségre. Ha kérdéseid merülnek fel, azok most megválaszolásra kerülnek. Csendes, meghitt időt tölts el partnereddel, élvezd az otthon melegét. Az együtt töltött idő pozitívan fogja befolyásolni a kapcsolatotokat.

Vízöntő

Jó időpont a megbeszélésre ez a hétvége. Oszd meg partnereddel jövőbeni terveidet, ne félj kimutatni az érzéseidet. A hétvége jó időpont lesz a rossz szokásaidon változtatni. Találkozol majd valakivel, aki segít neked abban, hogy megváltozz. Jó módja ez az évkezdésnek, csak így tovább!

Halak

Elérkezett a nagy döntések ideje. Légy bátor és üdvözöld a változást. Társad sokat segíthet terveid beteljesítésében. Viszont arra figyelj, hogy ne tégy 180 fokos fordulatot, inkább hagyd, hogy saját tempójába fejlődjenek az események.