A végén Majka issza majd meg a levét?

Mi is beszámoltunk korábban Boros Lajos súlyos betegségéről. Vajna Timike nem tudta szó nélkül hagyni, hogy a műsorvezető nyilatkozott állapotáról. Instagram oldalán kifejtette, hogy a magyaroknak inkább a közelgő választásokkal kellene foglalkozniuk, mint Boros betegségével.

Rengeteg ismert ember állt ki a műsorvezető mellett és rakta helyre Timikét. Köztük Bochkor Gábor Boros volt műsorvezető társa is, de legsúlyosabb kritikát Majka fogalmazta meg Vajnáné ellen.

Te egyáltalán hogy merészeled Boros Lajos nevét a szádra venni?! Még a csattogós lepkét tologattad, amikor Ő már régen letett valamit az asztalra a munkájával. Kihangsúlyozom a MUNKÁJÁVAL! Tudod te egyáltalán, hogy mit jelent ez a fogalom?!

Na több sem kellett Vajna papának, hogy megvédje Amerikában lévő feleségét és úgy megfenyegette Majkát, hogy ilyet még nem látott a világ. Az alábbiakat nyilatkozta Vajna kormánybiztos úr:

Kezd elegem lenni a napokban megjelent, a feleségemet rossz színben feltüntető szándékos lejárató kampányból. Egyúttal azt üzenném mindenkinek, aki érintett az ügyben és különösképpen Majoros Péternek, ha fontos az állása és hazai boldogulása jobb ha még egyszer meggondolja, miket ejt ki a száján, különben eltipr@m. A továbbiakban nem tűröm el feleségem pocskondiázását, még ha emiatt kíméletlen eszközökhöz is kell folyamodnom.

Azért ez nagyon durva! Hogyan is élhet vissza a hatalmával Andy Vajna? Várjuk a további fejleményeket.