Fénykorában menő épület ma siralmas látványt nyújt

A 'szerelem kunyhó' Staffordshireben található, 15 méteres medencével, pezsgőfürdővel, szaunával és rengeteg olyan szobával, ami a szexuális fantáziálásnak ad teret. Három évig használták az vidéki házat swinger klubként, most egy fotós ellátogatott a kilenc éve bezárt szexbarlangba. Az egykor híres klubba a párok szerelmi életük felvillanyozása miatt jártak, népszerű volt, hiszen az egyik legszebb és legtisztább ilyen jellegű helynek tartották 2003-2007-ig a brit párok.

A 'mindent szabad, de semmi sem kötelező' filozófiájú swinger klubbokban a párcserék, az anonim szex és a titkos vágyak kiélésének helyszíne. Ez az elhagyott épület ma már csak nyomokban emlékeztet régi fényére. Kívülről nem is volt látható, milyen tevékenység folyik a falak mögött.

Több olyan szobát is kialakítottak, melyek szerepjátékok, szado-mazo szex élvezetére csábította a betérő párokat.

Szinte nem volt olyan perverz gondolat, amit az épületben ne lehetett volna kiélni. A mű labirintus és börtön sok mindennek tanúja lehetett.

15 méteres medence és jakuzzi nemcsak a felfrissülést biztosította a vendégek számára.

A szobák üresen állnak, de képet adnak arról mi is folyhatott a helyiségekben. A kéztörlőtartó elengedhetetlen része volt minden szobának.

A masszázs szobában sem a sport sérüléseket próbálták meg gyógyítani.

A lepusztulásra ítélt épületben egy csomó szextárgy és VHS kazetta emlékeztet a régi szép időkre.