Réka sokkos állapotba került.

„Logikus, hogy nem hagynám ki, ez egy nagy dolog volt, de sose hittem volna, hogy az ember 10 napig ott van életveszélyben. (...) Nálam is egy párszol a bili elborult, másoknál is. Voltak nagyon komoly pszichodrámák. Ez nem a nyereményről szól.' - árulta el Norbi a Mokka stúdiájában.

„A legérdekesebb ebben a műsorban az volt, hogy azt gondoltam, hogy a régmúlt dolgokon túl vagyok. De nem, ezek a játékok, amiken részt vettünk, előhoztak az emberből olyan félelmeket, amik sokkos állapotba kergették. (…) Nem a feladattól féltünk, hanem amit kiváltott belőlünk.  – mondta Réka, majd Norbi folytatta „Volt olyan, hogy Réka 6 órán keresztül beinjekciózva sírt... Valamit nyertünk, örültünk, majd összeomlottunk.

„Elsötétült előttem minden, elájultam, és utána elkezdtünk beszélgetni erről Norbival, hogy mi történhetett. És elkezdtem egy vacogó önkívületi állapotba kerülni, és rájöttünk, hogy ez a feladat olyan emlékeket hozott elő, mint amikor neki a szívműtéte volt, és úgy éreztem, hogy kihúzzák a lábam alól a talajt, és itt maradok a három gyerekkel egyedül. Nagyon nagyon megterhelő volt lelkileg.”