Jimmy özvegye teljesen kiakadt az előadás közben

Pintér Tibor nárcisztikus hajlamú előadóművészként szereti megmutatni tehetségét ország-világnak. Nemrég még néhány celebbel együtt a dzsungelben mutogatta izmos felsőtestét, most azonban igazi nagy dobáson van túl. A Nemzeti Lovas Színház alapítójaként legújabb darabjában, - melyet maga rendezett - a 17 éve elhunyt legendás énekes Zámbó Jimmy életét dolgozta fel. Már az elődadás premierjét megelőzően is voltak viták, mivel ugyan az özvegy és a család áldását adta a darab bemutatására, azonban a zeneszerző nem, így kérdéses volt, hogy egyáltalán lesz-e bemutató. Végül szombaton eljátszották a darabot teltház előtt, ahol nemcsak a rajongók, de a család is jelen volt. Edit asszony, Jimmy özvegye, a darab közben megbánta már, hogy engedélyt adott a megírására, nemtetszését minden rokonnak és barátnak azonnal tudtára is adta. 

A darab egyébként Jimmy nem túl fényes oldalát is bemutatja, az alkohol és a nők is fontos szerepet játszottak életében, erre nagy hangsúlyt fektetett Pintér Tibor. Vélhetően ezért nem tetszett Edit asszonynak a bemutatott mű. A család többi tagja nem ellenkezett, és a közönség is álló tapssal jutalmazta a darab végén a színészeket. Zámbó Jimmy fia, Krisztián a darab után így nyilatkozott a Blikknek:

 Szerintem egy apuhoz illő, színvonalas produkció született. Igazi magyar történet ez. Musical-történelmet írtunk, nagyon büszke vagyok magunkra, úgy érzem, hogy már csak a filmnek kell megszületnie. Szórakoztattuk a közönséget, ez volt a lényeg.

A Jimmyt alakító Pintér Tibor szerint hatalmas sikert könyvelhetnek el társulatával, így hamarosan országjáró turnéra indulnak.

Azt hiszem, az mindent elmond, hogy a premiert 20 perces álló tapsvihar követte. Természetes, hogy vannak negatív hangok, hiszen maga Jimmy figurája is megosztó volt. Már a kezdetektől tudtam, hogy nem lesz egyszerű darab, ahogy azt is, hogy ha elkészül, akkor bombasikerré válik  - mondta Pintér Tibor a Blikknek.

A bemutató előtti figyelemfelkeltő videót is megnézhetitek:

Mi is sok sikert kívánunk a társulatnak! 

Forrás: Blikk