A modell Instagram oldalán számolt be szomorúságáról.
Elveszítette a nagypapáját, majd nem sokkal rá a nagymamáját is. Legújabb bejegyzéséből megtudhattuk, hogy sajnos a gyásza még mindig tart: elpusztult a Zsombi névre hallgató cicája.

'Az élet része az elmúlás is... Nekem ilyen szempontból nagyon kemény volt az évem elsö fele, hiszen pár hónap leforgása alatt elvesztettem a nagypapámat, a nagymamámat, s Zsombi cicámat is.
Vannak halálesetek, melyekre fel lehet készülni, de vannak amelyek váratlanul történnek meg... A halálra “jó idöpont” sosincs. Egyet lehet tenni: minél több minöségi idöt tölteni az illetövel. Sok örömteli pillanatot megélni együtt, nem véka alá rejteni az érzéseinket, megölelni egymást. Mert “az a nap” egyszer úgyis eljön, hiszen életünk homokórája születésünk pillanatában megfordult, s azóta megállíthatatlanul peregnek a homokszemek... Azt nem tudni, hogy mennyi van még hátra... Viszont az, hogy a “homokórádat” milyen tartalommal töltöd meg, az Töled függ. Tölts minél több idöt azokkal, akik a szívednek kedvesek! Hallgasd meg a szüleidet, nagyszüleidet, beszélgess velük és minden távozáskor úgy öleld meg Öket, hogy a szíveitek találkozzanak! Sosem tudhatod, hogy mikor látsz valakit utoljára... Mikor mondod neki utoljára, hogy szereted... Szeress MOST!' -írta képéhez Sylvi.

 

 

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,