Majdnem a hüvelykujja bánta

Lowri-Anne Wilson szerint a fájdalom rosszabb volt, mint a szülés. A 31 éves édesanya egy manikűr szalonban lakkoztatta ki körmeit, majd nem sokkal később érezte, hogy a bal keze egyre erőteljesebben fáj, pulzál. A fájdalmak egyre erősödtek, így bement a kórházba, ahol közölték vele, hogy menjen vissza a szalonba, szedesse le a körmét. Persze a körömszalon ezt nem vállalta, visszairányították a kórházba. Ekkor már a szülési fájdalmakkal vetekedő érzést kellett átélni, borzalmas volt. Végül a kórházban röntgent készítettek az ujjáról és közölték vele, hogy fertőzést szedett össze, mely akár a csonthártyáig is hatolhat. Ebben az esetben a hüvelykujja bánta volna. 



Körme kezdetben így nézett ki

Pont az eset idején kezdett az édesanya új munkahelyen dolgozni, ahol sajnos emiatt nem tudott megfelelően teljesíteni, így el is bocsájtották. A négygyermekes anyukára még több műtét vár és orvosai szerint elképzelhető, hogy sosem lesz normális köröm a károsodott hüvelykujján. 


A köröm legsúlyosabb állapotában

Lowri-Anne mindenkinek felhívja a figyelmét, hogy csak megbízható körömlakkal kenje be körmeit, mert sajnos bárki járhat úgy, ahogyan ő.

Forrás: thesun.co.uk