Már nagyon megbánta.

Ma már másként viselkedne Verebes István, a Jászai mari-díjas színész, és rettenetesen bántja, hogy csúnyán bánt a feleségével a múltban. A tévés úgy érzi, hogy elsősorban az ő hibája, hogy tönkrement a kapcsolata a gyermekei anyjával, Héczey Évával. A sztárnak két gyermeke született a nőtől, akit nem becsült elégg, többször megcsalta. A színésznő később a pajzsmirigyrákja miatti kétségbeesesése és az élete kisiklása miatt 2015-ben öngyilkosságba menekült.

'Figyelmetlen, fegyelmezetlen és hiú voltam. Nem figyeltem rá. Azt hittem, hogy ha húzom az igát, dolgozom, és ellátom a családomat, az elég. Pedig nem az! Csak magammal voltam elfoglalva, közben csajoztam, éltem, ahelyett, hogy vele lettem volna. Sajnos erre későn döbbentem rá, és azóta sem tudtam megbocsátani magamnak. De már nem is tudom jóvátenni. Elmúlt, ő pedig időközben elment” - mesélte Verebes István, aki figyel rá, hogy a jelenlegi feleségénél ne kövesse el ugyanezt a hibát.

„Mindig azt szoktam mondani: nem az a kérdés, hogy miért esünk bűnbe, hanem az, hogy abból milyen tanulságot tudunk levonni. Én pedig minden rossz tettemért megkaptam a magam büntetését, mint ahogyan minden jó lépésemért is megjutalmazott az élet. Úgyhogy csak annyit tudok mondani, tökéletes egyensúlyban vagyok önmagammal!”

Forrás: Ripost