Nyilatkozott az évek óta sajnálatos módon pszichiátrián kezelt egykori valóságshowhős.

Hosszú éveket töltött pszichiátrián BB Évi, a Big Brother egykori nyertese. Bár már egy ideje egy szociális otthonban gondozzák, ami komoly előrelépés a zárt intézményhez képest, nem sokan bíznak a felépülésében. De BB Évi küzd, és már azt tervezi, milyen lesz az élete, ha egyszer kiengedik. Így nyilatkozott: derűs, jól érzi magát a gyönyörű környezetben lévő intézményben, és már terveket is szövöget.

“Sokkal, de sokkal jobban érzem magam, mint az előző években. Mostanában napközben sokat alszom, nem tudok olyan jól pihenni éjszaka. Március tizenötödikén hazaengedtek a családomhoz, de nem volt jó a közérzetem az álmatlanság miatt. Pici szobám van, valahogy nem megy ott az alvás. Itt, az otthonban biztonságban érzem magam, vannak barátaim, és a nővérek is nagyon-nagyon kedvesek hozzám. 

Ha egyszer végleg kikerülök és talpra állok egyetlen vágyam van csupán: hogy most már rám is rám találjon az igaz szerelem. ” – mesélte meghatottan Évi.

Igazán szívszorító sorok ezek. Mi szívből reméljük és kívánjuk, hogy ez így lesz és legyen. Reméljük végül tényleg rátalál boldogsára az egykori valóságshow nyertes!