Nagyon sokat vártak rá, de végre megszületett Ambrus Attila kislánya.

Kedden délután látták Ambrus Attilát, amikor a kórházba sietett. A Ripost később utolérte telefonon, ő pedig megerősítette, hogy megszületett a kislánya, Ambrus Anna. Részleteket egyelőre nem árult el, csupán annyit mondott, hogy jelenleg ő a világ legboldogabb embere.

Ambrus Attila és Réka nyáron jelentették be, hogy gyerekük lesz. Akkor elmondták, hogy régóta vágytak már erre, végül lombikprogram segítségével fogant a kicsi. A Viszkis mosolyogva emlékezett vissza arra, hogy ő ment el a terhességi tesztért, és azóta is mindenből igyekszik kivenni a részét.

Réka, aki kezdettől fogva veszélyeztetett terhes volt, ezért a férje különösen vigyázott rá. Minden vizsgálatra együtt mentek, és az 51 éves édesapa minden kívánsága teljesült, amikor egy ultrahangvizsgálaton kiderült, lányuk lesz.„Nem titkolom, nagy vágyam volt, hogy lányunk legyen. Egy fiúnak is ugyanúgy örültem volna persze, de tisztában vagyok vele, ha egy fiú az én lázadó énemet örökli, hát akkor a Jóisten irgalmazzon a szüleinek, bizonyára jócskán akadtak volna nehézségeink a nevelésével.”

Ambrusék már régen eldöntötték, hogy Anna lesz a pici neve, Attila szeretett nagymamája után.

Sok boldogságot kívánunk!