A régi barát meglepő dolgokat tudott...

Néhány napja azt állította Alekosz nagy nyilvánosság előtt, hogy a TV2 adását Baukó Évával előre rögzítették, amiben részletezi a zaklatás eseményeit és ezzel kapcsolatos érzéseit.
Mint arról, már szinte mindenhol olvashattunk Baukó Éva évekkel korábbi sérelmeit, most hozta nyilvánosságra, ami miatt Havas lemondta Vona Gáborral közös könyvének bemutatóját.

Vona Gábor a könyvbemutatón politikai támadásként könyvelte el Éva megnyilvánulását, mondván: ez az egész nem Havas Henrikről szól, inkább a Jobbik elleni támadás, ami pedig most történik, az „'politikai terrorizmus', vagyis a lényege, hogy mindenki féljen. „Havas Henriket legalább Baukó Évával vádolták meg, engem viszont Terry Blackkel” – jegyezte meg.

A megdöbbentő videó!

  • Alekosz már szombat este elmondta, hogy Baukó Évának szexuális zaklatással kell megvádolnia Havast.
  • A Tények Extra adását már előre felvették, melyben a Baukó a még meg sem jelent kiborulását részletezi a zaklatás kapcsán.
  • Baukó Éva egy előre megírt forgatókönyv szerint nyilatkozott.
  • Most Éva kétségbe esett, nem tudja mit tegyen.

Alekosz határozottan kijelentette, hogy ő nem akar beszállni a politikai vitákba, ugyanakkor szeretné megvédeni barátnőjét attól, amibe a TV2 belerángatta.

A videóban Alekosz ezt mondja Havas Henrikről:

'Aki már ennyi mindent letett az asztalra, és ennyi ideje a szakmában van, akkor jön egy Baukó Éva, ilyeneket állít, és az az ember el van temetve, én ezzel nem értek egyet. Véleményem szerint Havas Henrik nem érdemli meg, hogy ilyen méltatlan helyzetbe hozzák, ilyen körülmények között hozzák méltatlan helyzetbe, Baukó Évával hozzák méltatlan helyzetbe, és a TV2 egy előre megbeszélt, előre megkomponált, legyártott, tudatosan irányított média-szisztéma szerint hajtsa végre ezt az akciót.'