Elképesztően undorító és vicces dolgokat találnak ki a japánok.

Tokióban járva ezeket a helyeket mindenképpen fel kell keresnünk. A japánok igazán különleges dolgokat tudnak kitalálni. A megfeszített tempójú munka után vágynak egy kis kikapcsolódásra, szórakozásra, éppen ezért a végletekig kihasználják a lehetőségeket. Különc és extravagáns éttermek százai várják a pihenésre, rövid vacsorára a megfáradt dolgozókat. Legalább addig a kis ideig mindenki álomvilágban élhet, míg ezeken a helyeken tartózkodik. La Carmina bloggere összegyűjtött néhány érdekes helyet, ahová be kell térnünk Tokióban járva.

1. Bagoly kávéző - Hazánkban is egyre jobban elterjednek az olyan kávézók, ahol a helyiségekben szabadon mászkáló, simogatható állatokkal találkozhatunk. Japánban már a bagoly simogatós kávézó a trendi hely. Több mint egy tucat különböző méretű, fajtájú bagoly közül választhatunk, melyikükkel szeretnénk egy közös szelfit készíteni.


2. Tokió számos olyan tematikus étteremmel és kávézóval büszkélkedhet, ahol rajzfilmfigurák adják az ételek alapmegjelenését. A Pompompurin kávézóban Pókemon és Hello Kitty mosolyog vissza tányérunkról.


3. Hello Kitty szülőhazája Japán, így hát nem csoda, ha Tokióban egy egész témaparkot építettek a rajongó számára. Itt mindenütt óriási bábok, babák és rózsaszín dekoráció található, mely egy idő után kissé nyomasztóan hat majd ránk. 

4. Cos-Cha Akihabara kihagyhatatlan kihívás a bevállalós látogatók számára. A cuki kis szobalány ruhába öltözött felszolgálók felteszik a kérdést, hogy képes vagy-e meghatározott idő alatt felhörpinteni az általuk kotyvasztott italt. Ha elvállalod a feladatot, akkor olyan koktélt mixelnek neked a lányok, hogy abban nem lesz köszönet Hínár, nyers tojás, tej és ragacsos szójabab van az alapanyagok között. Amennyiben nem teljesíted a kihívást a szende személyzet akkora pofont ad, hogy jövő héten is csillagokat látsz majd. Kellemes hely lehet. 

5. Agyament étterem van még bőven Tokióban, hiszen az Alcatraz ER-ben helyet foglalva rögtön ránk csapják a börtöncella ajtaját és ezek után a megrendelt italunkat egy lefejezett ember műkoponyájából szívhatjuk ki szívószálunk segítségével. Mi ez, ha nem egy zombi apokalipszis előszele?